• Bild på Västerås stadsvapen. Vapnet består av ett blått Mariamonogram med en röd ros under. Över Mariamonogrammet finns en guldgul murkrona.    – en verksamhet inom Västerås stad

Testpersoner

Användaren i centrum

I MISTEL står den tänkte användaren av innovationen i centrum. Representanter för äldre personer och personer med funktionsnedsättning, personal inom den kommunala vård och omsorgen samt kommunala tjänstemän är därför delaktiga i utvecklingen av alla de innovationer som nyttjar MISTELs tjänst.
Detta är MISTELs kvalitetsstämpel!


Jag har testat LEA – en robotrollator!

”Det är ju så roligt att vara med och testa! Och samtidigt som det är roligt för ens egen del så vet man att man är till hjälp för andra som har det svårt – för det är ju ett hjälpmedel som ska fram.”

Ingegerd, 85 år 


Häng på!

”Jag tycker det är roligt och stimulerande att det fortfarande finns någon som är intresserad av mina synpunkter och min uppfattning om olika saker, och ur ett nytt perspektiv som nu mera rörelsehindrad.

Så häng på och delta i MISTELs fokusgrupper och tester – det ger dig jättemycket om du bara hänger på och försöker! Och så får du en kontakt utanför hemmet som är värdefull.”

Yvonne Wara, 65 år


Scroll to Top