– en verksamhet inom Västerås stad

En verksamhet inom Västerås stad

Nyheter

Tävlingsdags

 

SKAPA

SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris, med syfte att ge stöd till uppfinnare att utveckla sina idéer.

SKAPA-talang för unga innovatörer
Priset delas ut till den eller de unga personer, som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet samt utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter.

SKAPA-priset
Delas ut till den eller de personer, som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet samt utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter.

SKAPA-förebild
Priset är till för hjältarna bakom kulissen och tilldelas en person vars insats varit avgörande för ett projekt som nått kommersiell framgång, men som inte är entreprenören. En person vars driv, kunskap och prestigelösa arbetsmoral varit essentiell för projektets framgång. Personer utan vars outtröttliga engagemang och driv en utvecklingsprocess inte hade varit möjlig.

Läs mer och ansök >>

 

GULDSTÄNK

Den 12 mars arrangeras den årliga företagargalan Guldstänk i Västerås där Västerås stad är en av arrangörerna. Nu kan du se vilka företag som har chans att vinna priser under den guldglimrande festkvällen. Priser delas ut i sex olika kategorier.

Läs mer om Guldstänk >>