– en verksamhet inom Västerås stad

En verksamhet inom Västerås stad

Nyheter

MVTe och lite annat

Ytterligare ett år är snart till ända…

… och därmed är det snart dags för Mötesplats välfärdsteknologi och e-hälsa igen 🙂 . Den 22-23 januari går 2019 års konferens och mässa av stapeln och jag ser med förväntan fram emot av att ta del av många spännande seminarier, träffa kollegor från olika delar av landet och kanske upptäcka någon ny intressant produkt.

Själv ska jag hålla ett seminarium om den metod vi i Västerås stad sedan ett år tillbaka använder vid utvärdering av välfärdsteknologi. Metoden kallas Välfärdsteknologisk utvärdering och har importerats från Danmark. Här utvärderas teknologin utifrån de fyra parametrarna teknik, organisation, användare och ekonomi. Vi ser det som ett bra stöd för att inte någon del ska glömmas bort. Om du besöker MVTe är du varmt välkommen att komma och höra om våra erfarenheter!
Ta del av hela programmet på www.mvte.se

Men innan det är dags att bege sig till MVTe ska MISTEL ägna sig åt julfirande och lediga dagar. Dessutom ska vi hinna med en organisationsförändring. Vid årsskiftet slås nämligen den förvaltning vi nu tillhör ihop med den kommunala vård- och omsorgsutföraren. Tillsammans kommer vi att bilda Västerås stads vård- och omsorgsförvaltning – en helt ny förvaltning.
Så vi har en spännande tid av förnyelse framför oss!

Avslutningsvis vill jag önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!

//Elisabeth