Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du är en innovatör som vill använda MISTELs tjänster, om du vill bli testperson för nya innovationer eller om du har andra frågor om MISTEL.
 

KONTAKTUPPGIFTER

KARTA

Det är vi som är mistel

Elisabeth Kjellin

Projektledare

Jag har under många år arbetat som sjukgymnast inom kommunal äldreomsorg, bland annat i Västerås stad. Som sjukgymnast har ett av mina mål varit att skapa förutsättningar för ökad självständighet och välbefinnande hos äldre personer och personer med funktionsnedsättning. MISTEL ger mig möjlighet att även fortsättningsvis få bidra till detta vilket känns mycket stimulerande! Jag har även utbildning och arbetslivserfarenhet inom logistik.

Karin Hedberg

Projektledare

Jag är marknadsekonom och har arbetat inom förlagsbranschen som marknadschef i många år. Sedan december 2012 är jag anställd på Västerås stad som projektledare. Genom MISTEL får jag möjligheten att träffa många olika människor i många olika situationer. Att skapa samverkan och goda relationer är någonting jag brinner för. Att se möjligheter med förändringar och bli delaktig i utvecklingen av nya lösningar för äldre personer och personer med funktionsnedsättning gör det lätt för mig att gå till jobbet varje dag!

Johnny Holmberg

Projektledare

De sista 10 åren har jag som projektledare haft förmånen att arbeta med att bidra till att teknik eller arbetssätt utvecklats vidare för äldre personer och personer med funktionsnedsättning. Jag är utbildad arbetsterapeut med vidareutbildning inom ledarskap och projektledning, och är även utbildad innovationsrådgivare. Att vara en del av ett innovativt sammanhang och ge stöd till innovatörer att komma vidare med sina lösningar för våra målgrupper ser jag som mycket givande, och är en av MISTELs stora fördelar. Tillsammans möjliggör vi förbättringar för framtiden!