Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du är en innovatör som vill använda MISTELs tjänster, om du vill bli testperson för nya innovationer eller om du har andra frågor om MISTEL.
 

KONTAKTUPPGIFTER

KARTA

Det är vi som är mistel

Caroline Pros

Projektledare

Sedan hösten 2021 arbetar jag som projektledare i Västerås stad och är en del av MISTEL. Ett mycket spännande uppdrag där jag tar med mig mina erfarenheter som arbetsterapeut inom den kommunala verksamheten. MISTEL ger mig möjlighet att få vara med och bidra till framtidens vård och omsorg där innovationer som skapas tillsammans med den tänkta användaren är en viktig del. Jag känner glädje i mitt arbete när jag ser att det arbete vi tillsammans gör kommer att leda till förbättringar för medborgaren, både nu och i framtiden! 

Karin Hedberg

Projektledare

Jag är marknadsekonom och har arbetat inom förlagsbranschen som marknadschef i många år. Sedan december 2012 är jag anställd på Västerås stad som projektledare. Genom MISTEL får jag möjligheten att träffa många olika människor i många olika situationer. Att skapa samverkan och goda relationer är någonting jag brinner för. Att se möjligheter med förändringar och bli delaktig i utvecklingen av nya lösningar för äldre personer och personer med funktionsnedsättning gör det lätt för mig att gå till jobbet varje dag!