• Bild på Västerås stadsvapen. Vapnet består av ett blått Mariamonogram med en röd ros under. Över Mariamonogrammet finns en guldgul murkrona.    – en verksamhet inom Västerås stad

Kontakta oss

Kontakta oss gärna

Kontakta oss gärna om du är en innovatör som vill använda MISTELs tjänst, om du vill bli testperson för nya innovationer eller om du har andra frågor om MISTEL.

Karta

KontaktuppgifterDet är vi som är Mistel

Vi är två personer som arbetar med MISTEL.


Bild på Elisabeth Kjellin

Elisabeth Kjellin

Projektledare

021-39 14 17

elisabeth.kjellin@vasteras.se

Jag har under många år arbetat som sjukgymnast inom kommunal äldreomsorg, bland annat i Västerås stad. Som sjukgymnast har ett av mina mål varit att skapa förutsättningar för ökad självständighet och välbefinnande hos äldre personer och personer med funktionsnedsättning. MISTEL ger mig möjlighet att även fortsättningsvis få bidra till detta vilket känns mycket stimulerande! Jag har även utbildning och arbetslivserfarenhet inom logistik.

Bild på Karin Hedberg

Karin Hedberg

Projektledare

021-39 26 14

karin.hedberg@vasteras.se

Jag är marknadsekonom och har arbetat inom förlagsbranschen som marknadschef i många år. Sedan december 2012 är jag anställd på Västerås stad som projektledare. Genom MISTEL får jag möjligheten att träffa många olika människor i många olika situationer. Att skapa samverkan och goda relationer är någonting jag brinner för. Att se möjligheter med förändringar och bli delaktig i utvecklingen av nya lösningar för äldre personer och personer med funktionsnedsättning gör det lätt för mig att gå till jobbet varje dag!


Scroll to Top