– en verksamhet inom Västerås stad

En verksamhet inom Västerås stad

Nyheter

Fira WED idag

Men WED – vad är då det?
Ja, i det här fallet står förkortningen för World Entrepreneurs’ Day. Syftet med temadagen den 21 augusti är att över hela världen skapa medvetenhet kring entreprenörskap, innovation och ledarskap. Med anledning av denna dag kommer här några länkar med tips för ett lyckat entreprenörskap.

På ALMIs hemsida finns en kunskapsbank med artiklar om allt från hur man startar ett bolag, via hur man skapar lönsamhet, till hur man blir ett framgångsrikt exportföretag.

Är du istället på jakt efter lite snabba råd kring hur du blir en framgångsrik entreprenör kan du ta del av entreprenören Rod Drury´s 10 konkreta tips. Här nämns exempelvis vikten av att överge en idé som inte funkar, att älska det man gör och att våga tänka stort!

Eller är du på G att starta ett företag? Då kommer här 5 tips om vad man ska tänka på. Lägg gärna märke till två frågor som är extra viktiga att besvara innan du startar:
Vill människor ha det du erbjuder?
Kan du tjäna pengar på ditt erbjudande?

Om du nu känner att det inte räcker med en enda dag för att fira entreprenörskapet så behöver du bara hålla ut till i november. Då genomförs, under en hel vecka, en global kraftsamling för att lyfta fram entreprenörskap och innovation – i form av Global entrepreneurship week!