• Bild på Västerås stadsvapen. Vapnet består av ett blått Mariamonogram med en röd ros under. Över Mariamonogrammet finns en guldgul murkrona.    – en verksamhet inom Västerås stad

Schine

Schine

Schine Innovation, www.schine.se, utvecklar en ny typ av medicindoslåda.

Företaget önskade lära sig mer om vilka egenskaper användare tycker är viktiga hos en medicindoslåda.  MISTEL anordnade därför två fokusgrupper – en med äldre personer som använder medicindoslåda, och en med vårdpersonal som i sitt arbete hanterar medicindoslådor.

Man ville få synpunkter på den prototyp som presenterades för att få input till vidareutveckling av den och av kommande versioner av medicinlådan avseende design och funktion. Viktigt var att få feedback på den patenterade unika öppnings- och stängningsfunktionen men även på vad som fungerar bra respektive mindre bra med de medicindoslådor som finns på marknaden idag.

 


  • Målgrupp: Personer med behov av medicindoslåda

Har du en idé eller en innovation...

som riktar sig till äldre personer eller personer med funktionsnedsättning som du vill utveckla tillsammans med blivande användare? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv kortfattat din innovation direkt här på vår webb, så återkommer vi till dig.

  Kontakta oss direkt här

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och skicka dessa till oss.
Du behöver inte avslöja några affärshemligheter, men beskriv lite kortfattat din idé, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Scroll to Top