• Bild på Västerås stadsvapen. Vapnet består av ett blått Mariamonogram med en röd ros under. Över Mariamonogrammet finns en guldgul murkrona.    – en verksamhet inom Västerås stad

ionto

ionto

ionto – MeOnTo

ionto håller på att ta fram en möbel som är en hybrid mellan en stol och en stege i syfte att öka friheten och säkerheten i hemmen. Man adresserar särskilt balansproblem.

Företaget ville, som en del av produktutvecklingen, få in synpunkter från målgruppen på en tidig prototyp. MISTEL anordnade en fokusgrupp med äldre personer där alla på något sätt upplevde problem eller utmaningar med balansen.

Målet med fokusgruppen var att få insikter kring hur målgruppen upplevde produkten både gällande design och funktion, samt eventuella andra önskemål kring produkten. Även faktorer som användningsområden och pris diskuterades.

Kontaktuppgift till ionto: info@casenco.se


  • Metod: Fokusgrupp
  • Målgrupp: Äldre personer som upplever balansproblem

Har du en idé eller en innovation...

som riktar sig till äldre personer eller personer med funktionsnedsättning som du vill utveckla tillsammans med blivande användare? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv kortfattat din innovation direkt här på vår webb, så återkommer vi till dig.

  Kontakta oss direkt här

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och skicka dessa till oss.
Du behöver inte avslöja några affärshemligheter, men beskriv lite kortfattat din idé, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Scroll to Top