• Bild på Västerås stadsvapen. Vapnet består av ett blått Mariamonogram med en röd ros under. Över Mariamonogrammet finns en guldgul murkrona.    – en verksamhet inom Västerås stad

Nyheter

”Att sälja till kommuner”

Ta chansen,

att i ett dialogseminarium få en översikt över flera av de områden som är viktiga för att bli en framgångsrik leverantör till den kommunala vården och omsorgen!

Västerås stads testbädd MISTEL bjuder in till detta unika seminarium som genomförs den 15 november på Aros Congress Center i Västerås.
Föreläsare är Mats Rundkvist som har arbetat med innovation i vård och omsorg, digitalisering av offentlig sektor och innovationsupphandling sedan 2007.
Mats Rundkvist är strateg för välfärdsteknologi och e-hälsa vid sociala nämndernas förvaltning i Västerås stad.

Läs det gedigna programmet i inbjudan nedan – och anmäl dig direkt då antalet platser är begränsat.
Inbjudan Att sälja till kommuner – 15 november 2016

Sprid gärna inbjudan till dina kollegor och andra aktörer som söker kunskap kring detta!


Har du en idé eller en innovation...

som riktar sig till äldre personer eller personer med funktionsnedsättning som du vill utveckla tillsammans med blivande användare? Lämna dina kontaktuppgifter och beskriv kortfattat din innovation direkt här på vår webb, så återkommer vi till dig.

  Kontakta oss direkt här

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och skicka dessa till oss.
Du behöver inte avslöja några affärshemligheter, men beskriv lite kortfattat din idé, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Scroll to Top